EgmondPas

De EgmondPas is dé voordeelkaart van Egmond voor toeristen, dagrecreanten en bewoners. De EgmondPas biedt voordeel bij winkels, horeca, musea en evenementen die meedoen.

Zo kunt u kortingen krijgen bij winkeliers en de horeca in Egmond, maar ook buiten Egmond zoals bij het Museum Broeker Veiling. 

Voor wie is de EgmondPas?

De EgmondPas is voor iedereen die wat met Egmond en omstreken heeft. Verblijft u in Egmond, of komt u er graag op bezoek, dan kunt u met de EgmondPas voordeel krijgen. Simpel weg de EgmondPas bij u hebben, kijken naar de deelnemers en van de acties profiteren.

Hoe weet ik welke acties er zijn?

De acties welke worden aangeboden kunt u vinden op www.egmond.nl/pas, de informatiesite voor Egmond. Voor elke actie gelden andere voorwaarden. Sommige acties zijn bijvoorbeeld het hele jaar door geldig en aan andere acties kunnen data en tijden gebonden zijn.

Hoe herken ik deelnemers aan de EgmondPas?

Alle deelnemende organisaties zijn herkenbaar aan de EgmondPas-stikker en worden vermeld op www.egmond.nl/pas.

Hoe kom ik aan de EgmondPas?

De EgmondPas wordt aan alle gasten gratis aangeboden, dit wordt kenbaar gemaakt in de bevestigingsmail van uw reservering. Op de dag van aankomst ontvangt u de EgmondPas tijdens de sleuteloverdracht voor uw reisgezelschap.

Bewaar de EgmondPas goed!. Het is niet alleen een leuke herinnering aan Egmond, maar het biedt u ook voordeel bij uw volgende bezoek aan Egmond.