Rentals Egmond

Winkelen in Egmond

Winkelen in Egmond aan Zee

In Egmond aan Zee vind je de leukste winkeltjes waar je je uren kunt vermaken. Dit voormalige vissersdorp is dan ook een ideale plek om een gezellig dagje te komen winkelen. Je vindt hier geen multinationals of enorme kledingwinkels, maar veelal kleinschalige winkels met een uniek assortiment. De meeste winkels zijn zeven dagen per week geopend.

Van woonaccessoires tot kleding en van souvenirs tot tijdschriften. In de winkelstraat van Egmond aan Zee vind je het allemaal: of je nu op zoek bent naar een leuk cadeautje voor iemand anders of jezelf blij wilt maken. De meeste winkels vernieuwen het productaanbod regelmatig. Zo blijft een bezoek aan de winkels van Egmond altijd verrassend en leuk!

Eten en drinken
Ben je toe aan een kopje koffie? Of zin in een lekkere lunch of een heerlijk diner? Dan zit je goed in Egmond aan Zee! Je hebt de keuze uit de restaurants rondom het Pompplein, aan de Boulevard of buiten het dorpscentrum. En dan zijn er ook nog strandpaviljoens met een prachtig uitzicht over het strand en de zee. Keuze genoeg!

Zowel ’s zomers als ’s winters is het in alle horecagelegenheden erg gezellig. Zo heb je nog meer redenen om vaker terug te keren naar Egmond!

Klik hier voor een overzicht van winkels in Egmond

Klik hier voor een overzicht van horeca in Egmond