Rentals Egmond

Sterflat

Let op: In het najaar 2024 zal er onderhoud aan de gevels van de Sterflat worden uitgevoerd, de kopgevels worden voorzien van nieuwe voegen. Dit zal op momenten overlast veroorzaken voor alle accommodaties in de Sterflat. De uitvoering is momenteel gepland in oktober en november, maar is sterk afhankelijk van weers-/windinvloeden. Reserveren is gewoon mogelijk en indien nodig worden er passende maatregelen genomen.

Vakantie appartementen met zeezicht: Sterflat

Aan de Boulevard van Egmond aan Zee bevindt zich appartementengebouw "de Sterflat". In dit gebouw verhuren wij op iedere verdieping een aantal vakantie appartementen welke allemaal zeezicht hebben. Ieder appartement heeft zijn eigen 'look and feel' en er zijn verschillende formaten en types qua comfort, uitstraling en prijsniveau. In dit appartementengebouw is zowel een lift als een trappenhuis aanwezig

De meeste appartementen hebben een eigen privé parkeergarage onder het gebouw (afmeting toegang: 2,30 mtr breed en minimaal 1,97 mtr hoog) en bij een aantal ontvangt u in de betaald parkerenperiode van ons een parkeervergunning voor het dorp Egmond aan Zee. Het is helaas niet toegestaan om een elektrisch voertuig in de garage te laden.

U bent van harte welkom vanaf drie nachten en wij hanteren diverse seizoensprijzen. In de zomerperiode kunt u, afhankelijk van gekozen accomodatie, alleen hele weken boeken met aankomst op vrijdagzaterdag en maandag.

Wij adviseren u in combinatie met uw boeking altijd deel te nemen aan het Annuleringsfonds.